Viivi Lindblom

Millainen Life Coach olen?

Olen pienestä asti ollut hyvin tarkka huomaamaan läheisteni potentiaalin ja suurella rakkaudella yrittänyt avittaa sen kukkimaan. Voisin jopa sanoa, että intohimoni on kuulla muiden intohimoista. Rakastan nähdä, miten ihminen herää eloon niistä puhuessaan!

 

Ihmisenä olen herkkä, luova ja ihmiskeskeinen. Samalla rakastan järjestelmällisyyttä, asioiden organisoimista ja toimivien työkalujen löytämistä mielen ja arjen selkeyttämiseen.

Uskon siihen, että meillä on jokaisessa hetkessä tarvitsemamme resurssit päästäksemme seuraavalle askeleelle matkallamme kohti tavoitteitamme. Aina tietomme ei vain ole niin selkeästi esillä, kuin toivoisimme, joten siksi on hyvä olla rinnalla luotettava ihminen, jonka kanssa kaivaa sisäiset aarteemme meistä ulos! Tarpeisiisi ja persoonaasi sopeutuen voimme hyödyntää niin henkistä universumi-ajattelua kuin loogis-järkevää käytönnönläheistä työskentelytapaa.

Minulle on tärkeää, että välillemme syntyy yhteinen luottamuksen tila. Jutellessasi kanssani saat kokea olosi turvalliseksi ja täydellisen hyväksytyksi. Olen tarkka ja intuitiivinen, ja luvallasi käytän sinusta aistimaani apuna tapaamisessa. Sen avulla ymmärrän milloin höllätä ja milloin puskea, jotta saamme selvitettyä mahdollisimman syvältä aidot tunteesi, toiveesi, lukkosi sekä muutoksesi avaimet.

Omassa arjessani olen intohimoinen itseni kehittäjä, parantuva ex-perfektionisti ja yliajattelija. Harrastan taidevideoiden ja hyvän mielen sarjojen seuraamista sekä paremmasta huomisesta haaveilua. Nautin auringossa istuskelusta teekupin ja muistivihon kera sekä luonnon keskellä hiljentymisestä, vaikkapa riippumatosta käsin!

      Koulutukseni:

  • NLP Practioner (2019)

  • LTI Ratkaisukeskeinen coach (2020)

  • Love & Authenticity Practitioner (2020)

  • NLP Master Practitioner (2021)